Matdatabas och kaloriräknare  

ICA

Yoghurt Kvarg Naturell

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
251 kJ
3%
60 kcal
Fett
2,10g
3%
Mättat fett
1,300g
7%
Kolhydrater
4,10g
2%
Socker
4,10g
5%
Protein
5,80g
12%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 31 okt 17 01:29
3%
av RDI*
(60 kal)
3% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (28%)
 
Fett (32%)
 
Protein (40%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
60
Fett
2,1g
Kolh.
4,1g
Prot
5,8g
Det finns 60 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 32% fett, 28% kolh., 40% prot.

Relaterade Yoghurt från ICA:

Kokosgurt Hallon
Mild Vanilj Yoghurt
Yoghurt
Kokosgurt
Mild Naturell Lättyoghurt
Kvarg Salted Caramel
  Visa fler ICAYoghurt produkter

Fler produkter från ICA:

Hushållsfärs
Buffelmozarella
Pinsa
Vätskeersättning
Hönökaka
  Visa alla ICA produkter

Andra typer av Yoghurt:

Fettsnål Naturell Yoghurt
Fettfri Naturell Yoghurt
Vanlig Yogurt (Fettsnål)
Vaniljyogurt (Fettsnål)
Fruktyogurt (Fettfri)
Naturell Yoghurt
  Visa fler Yoghurt näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Arla Grekisk Yoghurt Naturell GRANOLA & TRANBÄR
Milbona Grekisk Yoghurt 0% Fett
Milbona High Protein Coconut
Vemondo Coconut Classic
MATRIKET Lätt Yoghurt Vanilj
Valio Yoghurt 0%


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.