Zikul
Gick med juli 2019
Inlägg
59
Följer
4
Följare
7
Vikthistorik

Startvikt
107,5 kg
Tappat hittills: 4,4 kg

Nuvarande vikt
103,1 kg
Prestanda: stadig vikt

Målvikt
67,5 kg
Kvarvarande: 35,6 kg
För många år sedan, när jag var bara lite överviktig, blev jag drabbad av träningshysterin. Jag mådde konstant dåligt och kände mig aldrig nöjd med hur jag såg ut, och försökte äta "rätt". Det slutade med att jag inte hade någon glädje över min kropp, och jag bestämde mig för att sluta.

Sedan blev jag tjock "på riktigt" och trivdes med det. Har aldrig varit så nöjd och bekväm med min kropp som när jag landade kring 90-95 kg.

Men så började jag få svårt att böja mig och röra mig som jag är van, och känslan av att det inte fungerade började infinna sig. En dag den här sommaren, stannade vågen på 111 kg, och då bestämde jag mig för att jag måste göra något åt det NU, för ju längre jag väntar, desto svårare kommer det bli!

Förändringen gick mycket snabbt: Jag skaffade Fysisk Aktivitet På Recept, och jag började läsa om kost. Hade sedan tidigare dragit ned på bröd, ris, pasta och potatis. Bestämde mig efter mycket tänkande att inte satsa på en diet, utan på att sätta ihop min egen meny utifrån vitaminer och näringsämnen. Bestämde mig också för att inte ha några förbud, eftersom det inte fungerat för mig tidigare.

När jag hittade den här appen hade jag redan gått ned till 107,5 och fick här en indikation på hur mycket kalorier jag borde försöka satsa på. Från början ville appen att jag skulle äta 1900 kalorier, men jag tyckte det var alldeles för svårt att komma upp till den nivån, och ändrade till 1500.

Just nu ligger mitt fokus på att försöka få in mer protein i menyn, eftersom jag börjat med styrketräning. Jag vill ju långsiktigt få behålla mina muskler.

Zikul 's vikthistorik


Följer

Song ji ra
Sista invägningen: Ökar 0,0 kg per vecka Up
 
veterankocken
Sista invägningen: stadig vikt Steady
jean1molin
Sista invägningen: Tappar 0,5 kg per vecka Down
 
leptir1
Sista invägningen: stadig vikt Steady


Zikuls senaste mat och motionsinförande


Skaffa appen
    
© 2019 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.