våren16
Gick med januari 2016
Inlägg
98
Följer
0
Följare
5
Vikthistorik

Startvikt
88 kg
Tappat hittills: 10,3 kg

Nuvarande vikt
77,7 kg
Prestanda: Tappar 0,5 kg per vecka

Målvikt
79 kg
Kvarvarande: 1,3 kg
Efter att ha sett SVTs ”Sanningen om kolhydrater” och Netflix ”The magic pill” bestämde jag mig för att göra något åt min sakta men säkert ökande vikt. Har i hela mitt vuxna liv vägt någonstans strax under 80 kg och midje/bukmått på ca 87-88 cm. I januari närmade jag mig 90 kg resp 100 cm...

Tänker inte att jag är någon strikt LCHFare eller så, utan bara att jag har tänkt om ang kostintaget och livsstilen. Har numera ingen potatis, ris eller pasta på tallriken. Istället stekt broccoli, blomkål lök mm. Det fungerar riktigt bra för mig. En brödskiva till frukosten unnar jag mig, liksom lite snacks emellanåt. Ölen har jag skippat, dricker ett glas vin istället (nån öl tar jag ibland)

Faktiskt ganska lätt att hålla denna livsstil. Kilona ramlar av, men framför allt har måttet runt midjan blivit mer hälsosamt. Inget kaloriräknande.
Har egentligen ingen målvikt, utan tänker att jag ska må bra och känna mig sund. Försöker promenera lite varje dag, och konditionsträna 1-2 gånger i veckan för att hålla mig någorlunda i trim.

Om ni inte har sett programmen jag nämnde så gör det...

våren16 's vikthistorik


våren16s senaste mat och motionsinförande


Skaffa appen
    
© 2020 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.