Fyi:

Längd: 168 cm
Vikt: 50.4 kg
Målvikt: 45 kg
Lägsta vikt hittills: 47.8 kg

(Nuvarande BMI: 17.9)

Visa kostkalendern, 23 januari 2019:
1550 kcal Fett: 44,53g | Prot: 73,88g | Kolh.: 205,28g.   Frukost: Garant Sojadryck, Banan, Blåbär (Osötade, Frysta), ICA Havregryn. Lunch: Kokt Broccoli (Inget Fett Tillagt under Matlagningen), Böngryta, Uncle Bens Fullkornsris Kokt. Middag: Earth Control Rostade Kikärtor, Bulgur (Kokt), SIA Glass Vaniljglass, Hälsans Kök Falafel, BOB Hallonsylt, Hummus. Snacks/Annat: Better You Proteinpulver, Garant Sojadryck, Blåbär (Osötade, Frysta). mer...


Kommentarer 
Får du hjälp för din ätstörning? 
23 jan 19 av medlem: miapia123
@miapia123 Inte direkt. Går i dbt men min ätstörning är inte prioriterad.  
23 jan 19 av medlem: [strange]
Finns det någon annan hjälp du kan få? Hur gammal är du? 
23 jan 19 av medlem: miapia123
Hej! ville bara säga att min syster är sjuk i anorexia och bulimi och hon är på väg att bli frisk pga att hon fått rätt hjälp! kontakta anorexi klinik och försök att hitta motivation till att bli frisk! livet har så mkt att erbjuda och det finns ett sätt att leva utan den press och stress och kontrollbehov som styr ditt liv nu! Jag vet inte vart du bor men den kliniken min syster går på heter Mandometern.  
24 jan 19 av medlem: Missofia
Om du nu fallit tillbaka till anorexia så kanske du borde ta bort denna app och börja fokusera på en hälsosam förändring i ditt liv? 
24 jan 19 av medlem: Sandraniki
Självklart borde jag ta bort den här appen, det fattar jag med. Jag borde försöka bli bättre, men jag ser ingen betydande anledning till att göra det. Jag har ingenting att vara frisk/att leva för. 
24 jan 19 av medlem: [strange]
Vänd på det, använd appen för hälsosam viktuppgång istället i samband med att ta hjälp av en dietist. Allt är värt att testa, lycka till 😘 
15 feb 19 av medlem: nettan6464

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


[strange] 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.