89 cm midja, bra första vecka på utmaningen ändå. jobbigast är att inte dricka läsk och hunger på kvällen. 3 veckor kvar!
77,2 kg Tappat hittills: 5,8 kg.    Kvarvarande: 2,2 kg.    Kosten följs: Ganska bra.

Visa kostkalendern, 17 oktober 2019:
1335 kcal Fett: 115,05g | Prot: 159,61g | Kolh.: 292,59g.   Frukost: Biff, Kokt Ägg. Lunch:  Teriyakilax med Ris och Broccoli . Middag: Kelda Klassisk Gräddsås, Kycklingfilé, ICA Asia Jasminris. Snacks/Annat: Nocco Energidryck, Banan. mer...
3215 kcal Träning: Paddle Tennis - 2 timmar, Cykling (Långsamt) - 18 Km/H - 30 minuter, Vila - 13 timmar och 5 minuter, Sömn - 8 timmar och 25 minuter. mer...
Tappar 1,4 kg per vecka

18 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Heja heja 💪 
17 okt 19 av medlem: emee89
Tack tack! 😁😁😁 
17 okt 19 av medlem: Pipakungen
En del kör ramlösa med stevia ist för läsk. Eller ramlösa med lite smak från frukt så du får något som liknar läsken men utan socker. 
18 okt 19 av medlem: Elin!!!
Tack för tips Elin! 👍 
18 okt 19 av medlem: Pipakungen
Cola light innehåller inga kalorier. Så sött så man inte vill ha nåt annat dessutom. 
18 okt 19 av medlem: astho
Du kanske kan testa Kombucha? Det är fermenterat te som är kolsyrat och innehåller endast 11-14 kcal per dl. Smakar som en läsk utan socker 👍Finns med olika tillverkare och i olika smaker, både i vanliga butiker och hälsokostbutiker. 
18 okt 19 av medlem: Kaneli@
Tack för bra tips- jag dricker pepsi Max annars men tänker under denna perioden inte ens dricka det. Än så länge har jag mest druckit vatten, bubbelvatten och en rejält spädd light saft. Pepsi Max kanske inte är så farligt viktmässigt men sjukt dåligt för tänderna. Iaf i de mängder jag dricker. Försöker begränsa mig.. tar emot alla tips på andra drycker 👍  
18 okt 19 av medlem: Pipakungen
Cola light har inga kalorier men är nog inte bättre för kroppen. Försök gå över till ramlösa med smak. När du väl ersätter detta så kommer du bli van. Ofta är detta en vana mest. 
22 okt 19 av medlem: Elin!!!
Finns inget som är bra för hela kroppen som man dricker o äter som innehåller raffinerat socker, sötningsmedel, färgämnen, konstgjorda ej naturliga ämnen mm...allt sött oavsett kcal eller inte triggar även smaklökarna att äta andra mindre bra livsmedel ( o. Vatten är det renaste och mest hälsosamma du kan dricka. Du kan droppa i lite äppelcidervinäger ( ingen annan vinäger!) för att ”jobba bort” sötbegäret och samtidigt öka förbränningen. Till måltiden kan du tex pressa citron i vattnet. Jag har också druckit läsk mm tidigare även om inte stora mängder men inte druckit en droppe av det på ca 10 år nu och funkar superbra och har absolut inget begär heller. Och det är även tack vare ändrad kost speciellt kost med huvudsakligen vegetariska mineralrika ekologiska och basiska produkter utan gluten socker o mjölkprodukter🙏🏼🤸🏼‍♂️💚 Heja dig som vill göra förändring i livet till det bättre och inspirerar andra till det...det finns trösklar i allt och dom går alla att kliva över även om vissa är lite högre. Att ge sig själv självkärlek att ge kroppen det bästa och mest näringsrika man kan ge den. Slut med sjukskrivningar, slut med ont i huvudet, slut med viss diabetes etc...istället massor av energi, gladare, starkare kropp, massor av lust att göra saker mm. Det som är viktigast i slutänden är att du har en egen vilja och ett eget varför och gör val utifrån det oavsett vad andra säger ( inkl vad jag säger). Kärlek❤️ 
28 okt 19 av medlem: MTBFAS
Minst 3-4 liter VATTEN/dygn behöver kroppen, och håller även borta hungerkänslor💚 Avled hungerkänslorna med något annat att göra på kvällen som du tycker om att göra, tex ringa en vän, ta en frisk promenad (oavsett väder), läs en spännande bok, börja ta danslektioner i salsa tex....❤️ Jag fick tips av en vän att sätta upp en lapp i kylskåpet o skafferiskåpet med ett meddelande till mig själv som en påminnelse varje gång jag var där o rotade för att jag var uttråkad eller hade svårt att koncentrera mig på något jag gjorde...det var en bra mental övning😊 Det jag fick ta från kylskåpet hur mycket jag ville var däremot av den stora vattenkannan jag alltid hade där påfylld med tex citron eller myntablad i. 
28 okt 19 av medlem: MTBFAS
Tack MTBFAS för dina inlägg! Ska försöka ta till mig dina goda råd! 👍 
28 okt 19 av medlem: Pipakungen
Nåt jag tycker funkar bra för att slippa skåpätandet framför tvn på kvällen är att borsta tänderna innan och hälla upp ett stort glas isvatten. Då tycker man inte det är värt att äta nåt för då måste man borsta tänderna igen. Undvik kolsyrat vatten för det fräter också på tänderna har jag hört.  
01 nov 19 av medlem: astho
Bra tanke Astho, ska försöka med det oxå! 👍 
04 nov 19 av medlem: Pipakungen

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Pipakungen 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.