Dag 25. Idag är det typ 50/50 på allt. Supernöjd på förmiddagen att jag inte köpte godis när jag var vrålhungrig och var å handla, men senare på kvällen åt jag mitt favvogodis och det äter jag tills det tar slut 🙈. Var dock ute på en cykeltur med barnen och red sen hästen så hoppas det går jämt upp idag.

Visa kostkalendern, 06 juni 2020:
2061 kcal Fett: 131,22g | Prot: 56,96g | Kolh.: 161,34g.   Frukost: ICA Skagenröra, ICA Rökt Skinka, Pågen Hönökaka, Blandad Sallad. Lunch: Basilika, ICA Pizzakit, Zeta Fetaost, Hemgården Svensk Lammkorv. Middag: Tacopaj, Grönsallad med Blandade Grönsaker (Inklusive Tomater och/ eller Morötter). Snacks/Annat: Jordgubbar, Triumf Glass Gammaldags Gräddglass Vanilj , Marabou M Peanut. mer...
2518 kcal Träning: Ridning - 20 minuter, Cykling (Långsamt) - 18 Km/H - 20 minuter, Vila - 15 timmar och 20 minuter, Sömn - 8 timmar. mer...

8 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Ja det är bara att kämpa på. Jag tänkte dock på det du skrev om att du åt ditt favoritgodis till det tar slut. För mig hjälper det om jag räknar ut på ett ungefär vad varje bit innehåller för då blir det att man tänker till att hur många har jag råd att tillåta mig för att hålla kaloriförbrukningen i någorlunda schack. Det får en att stanna till och tänka innan man börjar äta. Innan kunde jag trycka i mig flera kakor, en påse godis osv utan att reflektera. Det händer ytterst sällan nu såvida jag inte innan liksom godkänt det och försöker anpassa övrigt intag den dagen. Istället för fem kakor så nöjer jag mig numera med en eftersom jag inte tycker det är värt att äta mer. Oftast blir det inte heller godare för att man tar en till. Vet man att de chocolate chip cookies är ca 100 kcal så är det ju enklare att bara äta en. Gällande att handla hungrig så är det tämligen värdelöst. Se till att äta ett ägg en frukt eller nåt form av mellanmål innan. Starkt av dig i alla fall att inte köpa godis när du var så hungrig men det blir väldigt mycket jobbigare att stå emot. 
06 jun 20 av medlem: astho
Hade jag inte köpt godiset så hade jag inte ätit. Har kommit en bit på väg, men har lång väg kvar tills jag kan disciplinera mig ordentligt. Känner mig så stark ibland, som om att jag kan klara allt. Å sen kommer dipparna som att vräka i sig hela påsen. Innan satt jag bara i soffan. Nu försöker jag mildra ätandet genom att röra mer på mig. I ridningen pratar vi ofta om att du först måste höra förändringen 100 gånger, sen göra den 100 gånger innan den blir befäst. Tror det är lite samma här. Jag måste prata med mig själv först och sen upprepa och sen ska jag klara det.  
06 jun 20 av medlem: maxochadam
Läste i ett tidigare inlägg om att du äter Ipren och dess risker. Vill bara tillägga att dessa tabletter inte bara är farliga utan gör att man sparar på sig mycket vätska med sådana NSAID-preparat. Kan göra att man känner sig svullen och vikten ökar. Man kan märka stora urinmängder när man slutar med tabletterna. Påverkar även magen och kan ge sug. Inte lätt att ha ont.  
06 jun 20 av medlem: Uggly1
Har du svårt att begränsa dig så kanske du behöver låta bli att köpa favoritgodiset helt enkelt. Kanske finns nåt annat du kan äta istället om du blir sötsugen som du inte vill äta så mycket av tänker jag. Kan rekommendera dadlar med jordnötter på. Finns på Ica. Gott som godis men samtidigt rätt så sött så man vill inte äta så många. Ett annat tips är att äta middag vid sju och sen borsta tänderna innan tv tittande och ha ett stort glas isvatten. Då vill man inte äta nåt för då måste man ju borsta tänderna igen. :-) Motion är alltid bra. Själv är jag rätt dålig på det nuförtiden. Tycker det är lättare att gå ner i vikt genom att äta mindre men alla är vi olika. En kombo är väl det bästa antar jag. Lycka till! 
07 jun 20 av medlem: astho
Uggly1 jag äter inte Ipren varje dag. Det går i perioder, när smärtan är som värst. Försöker också variera med Alvedon. Då läkarna inte direkt kan hjälpa mig och sagt att jag får vara beredd på att leva med smärtan resten av mitt liv försöker jag finna en lösning för att inte bli beroende av tabletter. 
07 jun 20 av medlem: maxochadam
Vilket är ditt favoritgodis? 
07 jun 20 av medlem: rarolina82
Jag håller på att komma över sötsug. Jag har svårt att äta bara en bit det blir hela påsen. Så nu är det inget som gäller. Denna appen hjälper mig bli medveten på vad jag stoppar i mig. Sen kommer jag till slutsatsen att det är inte värt det. Känslan du får av att ställa dig på vågen och se att du går ner ger mer njutning än en påse godis. Nu är frukt godis. Lycka till 👍 
07 jun 20 av medlem: Öste
Rarolina- M peanut är favoriter är ju bara såååå goda 🙈 Öste- Tack. Har ett otroligt sockerbegär. Jobbat upp det i många år 😞. Bara att jag kunnat minska ner nu är fantastiskt. Jag hoppas kunna klara att bryta helt nån gång. 
07 jun 20 av medlem: maxochadam
Förstår jag! Choklad är min stora last.  
07 jun 20 av medlem: rarolina82
du kan inte hitta nåt light som du kan äta?? gör egna " munkar", såna där vita fluffiga.. äggvita, ica sötströ, gelatin 
08 jun 20 av medlem: marie.vara1

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


maxochadam 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2020 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.