Matdatabas och kaloriräknare  

Ansjovis (Avrunna, i Olja, på Burk)

Näringsvärden
Portions storlek
5 ansjovis
per portion
% RI*
Energi
176 kJ
2%
42 kcal
Fett
1,94g
3%
Mättat fett
0,441g
2%
Enkelomättat fett
0,754g
Fleromättat fett
0,512g
Kolhydrater
0g
0%
Socker
0g
0%
Fiber
0g
Protein
5,78g
12%
Salt
1,84g
31%
Kolestrol
17mg
Kalium
109mg
5%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
2%
av RDI*
(42 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (43%)
 
Protein (57%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
42
Fett
1,94g
Kolh.
0g
Prot
5,78g
Det finns 42 kalorier i Ansjovis (Avrunna, i Olja, på Burk) (5 ).
Kalorifördelning: 43% fett, 0% kolh., 57% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 ansjovis 8
5 ansjovis 42
1 burk (57 g) 94
100 g 210

Relaterade typer av Fisk:

Grillad Fisk
Tilapia
Guldmakrill
Ugnsbakad Fisk
Fisk
Ugnsbakad eller Halstrad Lax
  Visa fler Fisk näringsinfo
Andra relaterade livsmedel
Ansjovis

Se även:

Tonfisk i Olja (på Burk)
Päron (Kokta eller på Burk)
Sardiner i Olja (på Burk)
Kokt Kronärtskocka (på Burk)
Tomatsås (på Burk)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Ullmo Sprödbakad Plattfisk
Planets pride Salmon Schnitzel
Ullmo Torskburgare
Jacomare Fish Nuggets Tex-Mex
Falkenberg Seafood Panerad Sej
Dafgårds Fiskgryta Vinga Fyr


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.