Matdatabas och kaloriräknare  

1 frukt (6 cm i diameter)

Citron

Näringsvärden
Portions storlek
1 frukt (6 cm i diameter)
per portion
% RI*
Energi
102 kJ
1%
24 kcal
Fett
0,25g
0%
Mättat fett
0,033g
0%
Enkelomättat fett
0,009g
Fleromättat fett
0,075g
Kolhydrater
7,83g
3%
Socker
2,1g
2%
Fiber
2,4g
Protein
0,92g
2%
Salt
0,00g
0%
Kolestrol
0mg
Kalium
116mg
6%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
1%
av RDI*
(24 kal)
1% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (84%)
 
Fett (6%)
 
Protein (10%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Citron Citron

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
24
Fett
0,25g
Kolh.
7,83g
Prot
0,92g
Det finns 24 kalorier i Citron (1 ).
Kalorifördelning: 6% fett, 84% kolh., 10% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 kilformad bit eller skiva (1 / 8 en 5 cm i diameter citron) 2
1 portion (7 g) 2
1 frukt (5,5 cm i diameter) 17
1 frukt (6 cm i diameter) 24
100 g 29

Relaterade typer av Frukt:

Hallon
Persikor
Äpplen
Apelsiner
Jordgubbar
Bananer
  Visa fler Frukt näringsinfo

Se även:

Citronsaft
Citronsaft (på Burk eller Glasflaska)
Citronskal
Kungsörnen Citronkaka
ICA Selection Lemonad Citron
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Garant Fryst Kokos
Garant Smoothie Jordgubb och Banan
Kiviks Frukt & Bär Bowl
Saltå Kvarn Soltorkade Fikon
Delicato Citronbiskvi Lyx
Coop Citronjuice


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.