Matdatabas och kaloriräknare  

Kycklingwok

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
471 kJ
6%
112 kcal
Fett
6,1g
9%
Mättat fett
1,967g
10%
Enkelomättat fett
2,368g
Fleromättat fett
1,068g
Kolhydrater
3,91g
2%
Socker
2,2g
2%
Fiber
0,8g
Protein
10,5g
21%
Salt
1,03g
17%
Kolestrol
93mg
Kalium
239mg
12%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 11 maj 20 10:18
6%
av RDI*
(112 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (14%)
 
Fett (49%)
 
Protein (37%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Kycklingwok Kycklingwok Kycklingwok
Visa foton

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
112
Fett
6,1g
Kolh.
3,91g
Prot
10,5g
Det finns 112 kalorier i Kycklingwok (100 g).
Kalorifördelning: 49% fett, 14% kolh., 37% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 112
1 portion (165 g) 186
1 kopp 186

Relaterade typer av Wokade:

Sukiyaki (Wokad Biff och Grönsaker i Sojasås)
Wokade Grönsaker
  Visa fler Wokade näringsinfo

Relaterade typer av Kyckling:

Kycklingvinge
Kyckling (utan Skinn)
Kyckling
Kycklinglår
Kycklingbröst
Kycklingklubba
  Visa fler Kyckling näringsinfo

Se även:

GI-Boxen Asiatisk Kycklingwok
Carolines Kök Kycklingwok
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Chop Chop Hot Basil Chicken
Coop Beef Teriyaki
Green Grocer's Wokgrönsaker
Findus Wok Spicy Zanju
Coop Klassisk Wook Mix
Chop Chop Thai Beef


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.