Matdatabas och kaloriräknare  

Makrill

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
699 kJ
8%
167 kcal
Fett
9,36g
13%
Mättat fett
2,444g
12%
Enkelomättat fett
3,205g
Fleromättat fett
2,343g
Kolhydrater
0g
0%
Socker
0g
0%
Fiber
0g
Protein
19,32g
39%
Salt
0,20g
3%
Kolestrol
64mg
Kalium
389mg
19%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
8%
av RDI*
(167 kal)
8% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (52%)
 
Protein (48%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
167
Fett
9,36g
Kolh.
0g
Prot
19,32g
Det finns 167 kalorier i Makrill (100 g).
Kalorifördelning: 52% fett, 0% kolh., 48% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 portion (85 g) 142
100 g 167

Relaterade typer av Makrill:

Makrill från Atlanten
  Visa fler Makrill näringsinfo

Relaterade typer av Fisk:

Ugnsbakad Fisk
Fisk
Ugnsbakad eller Halstrad Lax
Tilapia
Grillad Fisk
Guldmakrill
  Visa fler Fisk näringsinfo

Se även:

ICA Makrill i Tomatsås
Eldorado Makrill i Tomatsås
Korshags Varmrökt Makrillfilé
Eldorado Makrill Bitar i Tomatsås
ICA Basic Makrill i Tomatsås
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Saeby Makrillfilé i Tomatsås
Nixe Sardiner I Tomatsås
Kullagårdens Makrill Filé i Tomatsås
Coop Makrillfilé i Tomatsås
Coop Makrill Filéer i Tomatsås
Saeby Makrill i Småbitar


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.