Matdatabas och kaloriräknare  

1 skiva

Sur Pressgurka

Näringsvärden
Portions storlek
1 skiva
per portion
% RI*
Energi
3 kJ
0%
1 kcal
Fett
0,01g
0%
Mättat fett
0,004g
0%
Enkelomättat fett
0g
Fleromättat fett
0,006g
Kolhydrater
0,16g
0%
Socker
0,07g
0%
Fiber
0,1g
Protein
0,02g
0%
Salt
0,21g
4%
Kolestrol
0mg
Kalium
2mg
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
< 1%
av RDI*
(1 kal)
0% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (74%)
 
Fett (15%)
 
Protein (11%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
1
Fett
0,01g
Kolh.
0,16g
Prot
0,02g
Det finns 1 kalorier i Sur Pressgurka (1 skiva).
Kalorifördelning: 15% fett, 74% kolh., 11% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 skiva 1
1 skott 3
1 liten 4
1 medelstor (9,5 cm lång) 7
100 g 11
1 stor (10 cm lång) 15

Relaterade typer av Ättiksgurka:

Gurka i Dillag (Låg Natriumhalt)
Söt Pressgurka
Gurka i Dillag
Ättiksgurka
  Visa fler Ättiksgurka näringsinfo

Relaterade typer av Gurkor:

Gurka (Skalad)
Gurka (med Skal)
  Visa fler Gurkor näringsinfo

Se även:

Stark och Sur Soppa
Dim Sum (Köttfylld Vårrulle-Typ)
Whiskey Sour (Färdigblandad)
Toms Ferrari Sur
Leksandsbröd Sur-Rut
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Eldorado Skivad Saltgurka
Freshona Gherkin Slices
Livsmedelsverket Gurka
Felix Hamburger Gurka
Krakus Gurka i Lag
Sevan Libanesisk Gurka


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.