Matdatabas och kaloriräknare  

Culinea

Vårrullar med Kyckling

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
611 kJ
7%
146 kcal
Fett
4,50g
6%
Mättat fett
0,400g
2%
Kolhydrater
19,20g
7%
Socker
0,90g
1%
Protein
6,40g
13%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 04 jul 17 09:35
7%
av RDI*
(146 kal)
7% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (54%)
 
Fett (28%)
 
Protein (18%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
146
Fett
4,5g
Kolh.
19,2g
Prot
6,4g
Det finns 146 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 28% fett, 54% kolh., 18% prot.

Relaterade Vårrullar från Culinea:

Mini Spring Rolls
Spring Rolls With Chicken
Spring Rolls With Beef
Spring Rolls With Pork

Fler produkter från Culinea:

Turkey Nuggets
Chicken Strips Asian Style
Vegetable Nuggets
Cream Cheese Jalapeños
Chicken Drumsticks Buffalo Style
  Visa alla Culinea produkter

Andra typer av Vårrullar:

Kycklingvårrulle
Fläskvårrulle
Vegetabilisk Vårrulle
Grönsaks- och Rispappersrulle med Kött och / eller Räkor
Räkvårrulle
  Visa fler Vårrullar näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Culinea Spring Rolls With Chicken
Culinea Spring Rolls With Pork
Lantgården Mini Vårrullar
ICA Vegetariska Vårrullar
Daloon Vårrullar
Chop Chop Spring Rolls


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.