Matdatabas och kaloriräknare  

Gulasch med Nudlar

Näringsvärden
Portions storlek
1 kopp
per portion
% RI*
Energi
1531 kJ
18%
366 kcal
Fett
14,42g
21%
Mättat fett
4,101g
21%
Enkelomättat fett
7,009g
Fleromättat fett
1,464g
Kolhydrater
27,46g
11%
Socker
2,22g
2%
Fiber
1,7g
Protein
30,1g
60%
Salt
1,03g
17%
Kolestrol
92mg
Kalium
553mg
28%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
18%
av RDI*
(366 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (31%)
 
Fett (36%)
 
Protein (33%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
366
Fett
14,42g
Kolh.
27,46g
Prot
30,1g
Det finns 366 kalorier i Gulasch med Nudlar (1 kopp).
Kalorifördelning: 36% fett, 31% kolh., 33% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 147
1 kopp 366
1 portion (249 g) 366

Relaterade typer av Gulasch:

Köttgulasch
Gulasch
  Visa fler Gulasch näringsinfo

Relaterade typer av Grytor:

Grönsaksgryta (utan Kött)
Köttgryta med Potatis och Grönsaker i Tomat-Baserad Sås
  Visa fler Grytor näringsinfo

Se även:

Kokta Sobanudlar Japanska Nudlar
Räkcocktail (Räkor med Cocktailsås)
Shirataki Nudlar
Udon Nudlar
Makaroner eller Nudlar med Ost (Torkad Blandnig)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Podravka Oxgulasch
Felix Gulasch
Bong Gulasch
Felix Österrikisk Gulaschsoppa
Knorr Österrikisk Gulaschsoppa
Felix Gulaschsoppa


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.