Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 kopp
per portion
% RI*
Energi
368 kJ
4%
88 kcal
Fett
4,43g
6%
Mättat fett
0,849g
4%
Enkelomättat fett
1,79g
Fleromättat fett
1,476g
Kolhydrater
11,06g
4%
Socker
2,69g
3%
Fiber
4g
Protein
3,95g
8%
Salt
1,08g
18%
Kolestrol
0mg
Kalium
490mg
24%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
4%
av RDI*
(88 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (44%)
 
Fett (40%)
 
Protein (16%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
88
Fett
4,43g
Kolh.
11,06g
Prot
3,95g
Det finns 88 kalorier i Kokt Brysselkål (1 kopp).
Kalorifördelning: 40% fett, 44% kolh., 16% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 grodd 12
1 oz 16
1 portion (80 g) 44
100 g 55
1 kopp 88

Relaterade typer av Brysselkål:

Brysselkål
Brysselkål (Fryst)
  Visa fler Brysselkål näringsinfo

Relaterade typer av Grönsaker:

Svamp
Spenat
Sallad
Morötter
Lökar
Röda Tomater
  Visa fler Grönsaker näringsinfo

Se även:

Kycklingbröst (Stekt, Kokt)
Kycklingbröst (Grillat, Kokt)
Kött från Kycklinglår (Grillat, Kokt)
Potatis (Skalad, med Salt, Kokt)
Kokt Sommarsquash
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Findus Bladspenat med Gorgonzola
ICA Potatisterriner med Grönsaker
Favorit Skivad Smörgåsgurka
Spicefield Vegetable Dumplings
Livsmedelsverket Tomat
Favorit Sommarmix


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2023 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.