Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 burk
per portion
% RI*
Energi
985 kJ
12%
235 kcal
Fett
17,02g
24%
Mättat fett
4,202g
21%
Enkelomättat fett
7,599g
Fleromättat fett
4,47g
Kolhydrater
16,15g
6%
Socker
2,32g
3%
Fiber
1,2g
Protein
5,75g
12%
Salt
4,30g
72%
Kolestrol
6mg
Kalium
325mg
16%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
12%
av RDI*
(235 kal)
12% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (26%)
 
Fett (64%)
 
Protein (10%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
235
Fett
17,02g
Kolh.
16,15g
Prot
5,75g
Det finns 235 kalorier i Kycklingsås (Konserverad) (1 burk).
Kalorifördelning: 64% fett, 27% kolh., 10% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 79
1 kopp 188
1 burk 235

Relaterade typer av Sås:

Biffsås (Konserverad)
Kalkonsås (Konserverad)
Brunsås
Korvsås
Nötkött- eller Köttsås
  Visa fler Sås näringsinfo

Relaterade typer av Såser:

Majonnäs
Ketchup
Salsa
Sojasås
Äppelmos
Olivolja
  Visa fler Såser näringsinfo

Se även:

Mandarin (Konserverad eller Fryst)
Jordgubbar i Sockerlag (Kokt eller Konserverad)
Konserverad Tonfisk
Konserverad Sylt
Tonfisk i Vatten (Konserverad)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

IKEA Allemansrätten Gräddsås
Korshags Aioli
ICA Örtdressing
Bullseye Meats Original Bbq Sauce
Garant Gremolata
Kania Thousand Island Salad Dressing


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.