Matdatabas och kaloriräknare  

Läskedryck

Näringsvärden
Portions storlek
1 burk (350 ml)
per portion
% RI*
Energi
587 kJ
7%
140 kcal
Fett
0,07g
0%
Mättat fett
0g
0%
Enkelomättat fett
0g
Fleromättat fett
0g
Kolhydrater
36,09g
14%
Socker
33,73g
37%
Fiber
0g
Protein
0,26g
1%
Salt
0,04g
1%
Kolestrol
0mg
Kalium
7mg
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
7%
av RDI*
(140 kal)
7% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (99%)
 
Fett (0%)
 
Protein (1%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
140
Fett
0,07g
Kolh.
36,09g
Prot
0,26g
Det finns 140 kalorier i Läskedryck (1 burk).
Kalorifördelning: 0% fett, 99% kolh., 1% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 38
100 ml 40
1 burk (350 ml) 140
1 burk eller flaska (470 ml) 187

Relaterade typer av Läsk:

Sodavatten
Apelsin Soda
Cola Soda (med Koffein)
Diet Soda
Cola eller Peppar Soda (med Koffein, med E951)
  Visa fler Läsk näringsinfo

Relaterade typer av Drycker:

Vatten
Saft
Apelsinjuice
Kaffe
Mjölk
  Visa fler Drycker näringsinfo

Se även:

Kolsyrad Läskedryck med Limejuice
ICA Apelsin Kolsyrad Läskedryck
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

McDonald's Fanta Exotic - Mellan
Burger King Coca-Cola Zero
Burger King Sprite Zero
McDonald's Coca-Cola - Stor
Burger King Fanta Lemon Zero
McDonald's Fanta - Liten


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.