Matdatabas och kaloriräknare  

1 msk, malen

Linfrön

Näringsvärden
Portions storlek
1 msk, malen
per portion
% RI*
Energi
156 kJ
2%
37 kcal
Fett
2,95g
4%
Mättat fett
0,256g
1%
Enkelomättat fett
0,527g
Fleromättat fett
2,011g
Kolhydrater
2,02g
1%
Socker
0,11g
0%
Fiber
1,9g
Protein
1,28g
3%
Salt
0,00g
0%
Kolestrol
0mg
Kalium
57mg
3%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
2%
av RDI*
(37 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (20%)
 
Fett (67%)
 
Protein (13%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
37
Fett
2,95g
Kolh.
2,02g
Prot
1,28g
Det finns 37 kalorier i Linfrön (1 msk, malen).
Kalorifördelning: 67% fett, 20% kolh., 13% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 tsk, hela 18
1 msk, malen 37
1 msk, hel 55
100 g 534

Relaterade typer av Frön:

Hela Torkade Sesamfrön
Torkade Pumpa- och Squashkärnor
Torrostade Solrosfrön (med Salt)
Torkade Solrosfrökärnor
  Visa fler Frön näringsinfo

Se även:

Risenta Hela Linfrön
Go Green Linfrön
Fiberrikt Blandvetebröd med Reducerat Kaloriinnehåll
Garant Ekologiskt Fullkornsbröd med Linfrön
Risenta Hela Linfrön
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Alesto Protein Mix
Arimex Fokusmix
Garant Granola Paleo Hallon & Kokos
Friggs Majskakor Sesamfrö & Havssalt
Risenta Frögröt Solros & Pumpa
Lindroos Premium Psyllium


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.