Matdatabas och kaloriräknare  

1 bit (1 / 8 23 cm i diameter)

Pecannötspaj

Näringsvärden
Portions storlek
1 bit (1 / 8 23 cm i diameter)
per portion
% RI*
Energi
2103 kJ
25%
503 kcal
Fett
27,08g
39%
Mättat fett
4,867g
24%
Enkelomättat fett
13,641g
Fleromättat fett
6,966g
Kolhydrater
63,68g
24%
Socker
-
Protein
5,98g
12%
Salt
0,8g
13%
Kolestrol
106mg
Kalium
162mg
8%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:08
25%
av RDI*
(503 kal)
25% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (48%)
 
Fett (47%)
 
Protein (5%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
503
Fett
27,08g
Kolh.
63,68g
Prot
5,98g
Det finns 503 kalorier i Pecannötspaj (1 bit).
Kalorifördelning: 47% fett, 49% kolh., 5% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 412
1 bit (1 / 8 23 cm i diameter) 503

Relaterade typer av Pajer:

Äppelpaj
Blåbärspaj
Körsbärspaj
Citronmarängpaj
  Visa fler Pajer näringsinfo

Relaterade typer av Efterrätter:

Cookie med Chokladbitar i
Chokladtårta (med Chokladglasyr)
Glass
Brownie
  Visa fler Efterrätter näringsinfo
Andra relaterade livsmedel
Pecannötpaj

Se även:

  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Felix Skaldjurspaj
Felix Filodegspaj Spenat Och Fetaost
Familjen Dafgårds Lax & Räkpaj
Felix Kyckling & Broccolipaj
Felix Broccoli & Sparris Paj
Familjen Dafgårds Tacopaj


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.