Matdatabas och kaloriräknare  

Salladskål (Bok-Choy, Pak-Choi)

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
54 kJ
1%
13 kcal
Fett
0,2g
0%
Mättat fett
0,026g
0%
Enkelomättat fett
0,015g
Fleromättat fett
0,096g
Kolhydrater
2,18g
1%
Socker
1,18g
1%
Fiber
1g
Protein
1,5g
3%
Salt
0,16g
3%
Kolestrol
0mg
Kalium
252mg
13%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
1%
av RDI*
(13 kal)
1% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (53%)
 
Fett (11%)
 
Protein (36%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
13
Fett
0,2g
Kolh.
2,18g
Prot
1,5g
Det finns 13 kalorier i Salladskål (Bok-Choy, Pak-Choi) (100 g).
Kalorifördelning: 11% fett, 53% kolh., 36% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 blad 2
1 kopp, strimlad 9
100 g 13
1 huvud 109

Relaterade typer av Kål:

Rödkål
Salladskål
Kål
Kimchi
Savoykål
  Visa fler Kål näringsinfo

Relaterade typer av Grönsaker:

Morötter
Sallad
Svamp
Spenat
Röda Tomater
Lökar
  Visa fler Grönsaker näringsinfo

Se även:

Chop Chop Pak Choi Tofu
ICA Pak Choi
Orientalisk Biff- och Risnudelsoppa (Vietnamesisk Pho Bo)
Kyckling eller Kalkon Chow Mein eller Chop Suey med Nudlar
Pad Thai
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Coop Blomkål
Picadeli Coleslaw
Felix Dansk Rödkål
ICA Stuvad Vitkål
ICA Flower Sprouts
ICA Finbladig Grönkål


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.