Matdatabas och kaloriräknare  

100 g

Salta Kex

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1791 kJ
21%
428 kcal
Fett
11,35g
16%
Mättat fett
1,656g
8%
Enkelomättat fett
7,004g
Fleromättat fett
1,246g
Kolhydrater
70,91g
27%
Socker
0,38g
0%
Fiber
3g
Protein
9,22g
18%
Salt
2,68g
45%
Kolestrol
0mg
Kalium
154mg
8%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
21%
av RDI*
(428 kal)
21% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (67%)
 
Fett (24%)
 
Protein (9%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
428
Fett
11,35g
Kolh.
70,91g
Prot
9,22g
Det finns 428 kalorier i Salta Kex (100 g).
Kalorifördelning: 24% fett, 67% kolh., 9% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 kex 13
1 stort runt kex 43
100 g 428

Relaterade typer av Crackers:

Fullkornsvetekex
Ost-Kex
Vetekex
Kex
  Visa fler Crackers näringsinfo

Relaterade typer av Tilltugg:

Potatischips
Luft Poppade Popcorn
Trail Mix
Saltkringlor
  Visa fler Tilltugg näringsinfo

Se även:

ICA Salta Kex
Eldorado Salta Kex
Coop Salta Kex
Graham Kex
Kex (med Jordnötssmörsfyllning)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Eldorado Salta Pinnar
Friggs Corn & Green Pea Snack Pesto
Bullseye Meats Beef Jerky Cajun Hot
Eldorado Muslibar Havre & Nötter
Cloetta Tupla Double Layer White Nougat
Garant Mikropopcorn Saltade


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.