Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
682 kJ
8%
163 kcal
Fett
8,6g
12%
Mättat fett
2,936g
15%
Enkelomättat fett
4,354g
Fleromättat fett
0,789g
Kolhydrater
3,83g
1%
Socker
0g
0%
Fiber
1,3g
Protein
16,6g
33%
Salt
3,26g
54%
Kolestrol
57mg
Kalium
287mg
14%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
8%
av RDI*
(163 kal)
8% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (9%)
 
Fett (49%)
 
Protein (42%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Skivad Skinka (Vanlig, Ca. 11% Fett)
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
163
Fett
8,6g
Kolh.
3,83g
Prot
16,6g
Det finns 163 kalorier i Skivad Skinka (Vanlig, Ca. 11% Fett) (100 g).
Kalorifördelning: 49% fett, 10% kolh., 42% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 skiva 46
1 oz 46
1 portion 2 skivor 91
100 g 163

Relaterade typer av Skinka:

Färsk Skinka
Malen Skinka
Hackad Skinka
Skivad Skinka (Extra Mager)
Delikatesskivad Skinka
  Visa fler Skinka näringsinfo

Se även:

Skinka
Skinksmörgås med Smör
Omelett eller Äggröra med Ost och Skinka eller Bacon
Köttfärs (80% Mager / 20% Fett)
Köttfärs (95% Mager / 5% Fett)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Eldorado Veganska Skivor Rökt Smak
Scan Prosciutto Crudo
Scan Julskinka Gourmet
Vemondo Vegansk Kallskuren
Pärsons Vegopastej Skogssvamp
Prime Patrol Kallrökt Skinka


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2023 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.