Matdatabas och kaloriräknare  

Snabbkaffe (gjort på Pulver)

Näringsvärden
Portions storlek
1 mugg (240 ml)
per portion
% RI*
Energi
20 kJ
0%
5 kcal
Fett
0g
0%
Mättat fett
0,004g
0%
Enkelomättat fett
0g
Fleromättat fett
0,004g
Kolhydrater
0,9g
0%
Socker
0g
0%
Fiber
0g
Protein
0,26g
1%
Salt
0,01g
0%
Kolestrol
0mg
Kalium
76mg
4%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
< 1%
av RDI*
(5 kal)
0% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (78%)
 
Fett (0%)
 
Protein (22%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Snabbkaffe (gjort på Pulver)
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
5
Fett
0g
Kolh.
0,9g
Prot
0,26g
Det finns 5 kalorier i Snabbkaffe (gjort på Pulver) (1 mugg).
Kalorifördelning: 0% fett, 78% kolh., 22% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 2
100 ml 2
1 kaffekopp (180 ml) 4
1 mugg (240 ml) 5

Relaterade typer av Kaffe:

Espressokaffe
Kaffe
Latte Kaffe
Kaffe (Bryggt på Kaffepulver)
Cappuccino
  Visa fler Kaffe näringsinfo

Se även:

Kaffe (Bryggt på Kaffepulver, Koffeinfritt)
Varm Kakaochoklad (gjord på Fetmjölk)
Kakao och Sockerblandning (på Mellanmjölk)
Kokt Kronärtskocka (på Burk)
Kaffe (Snabbkaffe)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Max Kaffe med Havredryck - Liten
Max Kaffe med Mjölk - Stor
Max Kaffe - Mellan
Max Kaffe med Havredryck - Stor
Max Cappuccino - Liten
Burger King Latte


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.