Matdatabas och kaloriräknare  

Sparris (Avrunnen Fast, Konserverad)

Näringsvärden
Portions storlek
1 skott (ca 13 cm lång)
per portion
% RI*
Energi
14 kJ
0%
3 kcal
Fett
0,12g
0%
Mättat fett
0,026g
0%
Enkelomättat fett
0,004g
Fleromättat fett
0,051g
Kolhydrater
0,44g
0%
Socker
0,19g
0%
Fiber
0,3g
Protein
0,39g
1%
Salt
0,13g
2%
Kolestrol
0mg
Kalium
31mg
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
< 1%
av RDI*
(3 kal)
0% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (41%)
 
Fett (24%)
 
Protein (35%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
3
Fett
0,12g
Kolh.
0,44g
Prot
0,39g
Det finns 3 kalorier i Sparris (Avrunnen Fast, Konserverad) (1 skott).
Kalorifördelning: 24% fett, 41% kolh., 35% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 skott (ca 13 cm lång) 3
1 oz 5
100 g 19
1 kopp 46
1 burk (300 x 407) 47
1 lb 86

Relaterade typer av Sparris:

Sparris
Sparris (Opreparerad, Frysta)
Kokt Sparris (Färsk)
  Visa fler Sparris näringsinfo

Se även:

Spenat (Avrunnen Fast, Konserverad)
Mandarin (Konserverad eller Fryst)
Konserverad Tonfisk
Konserverad Sylt
Vit Tonfisk (Avrunnen, i Vatten, Konserverad)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

ICA Basic Sparris i Bit
Eldorado Hel Vit Sparris
Familjen Dafgårds Sparrispaj
Freshona Asparagus Spears
ICA Grön Sparris
Bong Sparrissoppa


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2022 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.