Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 bit
per portion
% RI*
Energi
151 kJ
2%
36 kcal
Fett
0,11g
0%
Mättat fett
0,026g
0%
Enkelomättat fett
0,023g
Fleromättat fett
0,032g
Kolhydrater
7,15g
3%
Socker
1,47g
2%
Fiber
0,3g
Protein
1,4g
3%
Salt
0,14g
2%
Kolestrol
2mg
Kalium
34mg
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
2%
av RDI*
(36 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (81%)
 
Fett (3%)
 
Protein (16%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
36
Fett
0,11g
Kolh.
7,15g
Prot
1,4g
Det finns 36 kalorier i Sushi med Grönsaker och Skaldjur (1 bit).
Kalorifördelning: 3% fett, 81% kolh., 16% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 bit 36
100 g 139

Relaterade typer av Sushi:

Sushi med Grönsaker
Sushi
California Rullar
Lax-Sashimi
Sushi med Grönsaker, Inrullad i Sjögräs
  Visa fler Sushi näringsinfo

Se även:

Stor Hamburgare med Kryddor och Grönsaker
Fajita med Nötkött och Grönsaker
Mjölk (Fettfri med Tillsatt A-Vitamin och Protein)
Tropisk Fruktsallad (Ananas Papaya Banan och Guava, Fasta och Flytande, Tung Sirap, Konserverad)
Fajita med Kyckling och Grönsaker
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Blue Dragon Sushi Ginger
Blue Dragon Wasabi Paste
Spicefield Sushi Nori
Blue Dragon Sushi Nori
Lillesjö Sushi Handgjord
ICA Sushi


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.