Matdatabas och kaloriräknare  

1 filé (13,5 cm x 5 cm x 1 cm)

Ugnsbakad eller Halstrad Öring

Näringsvärden
Portions storlek
1 filé (13,5 cm x 5 cm x 1 cm)
per portion
% RI*
Energi
496 kJ
6%
118 kcal
Fett
5,77g
8%
Mättat fett
1,48g
7%
Enkelomättat fett
1,981g
Fleromättat fett
1,855g
Kolhydrater
0,26g
0%
Socker
0,06g
0%
Fiber
0g
Protein
15,35g
31%
Salt
0,57g
10%
Kolestrol
43mg
Kalium
335mg
17%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
6%
av RDI*
(118 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (1%)
 
Fett (45%)
 
Protein (54%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
118
Fett
5,77g
Kolh.
0,26g
Prot
15,35g
Det finns 118 kalorier i Ugnsbakad eller Halstrad Öring (1 filé).
Kalorifördelning: 45% fett, 1% kolh., 54% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 filé (13,5 cm x 5 cm x 1 cm) 118
1 portion (85 g) 160
100 g 188

Relaterade typer av Forell:

Vildregnbåge
Regnbåge (Odlad)
  Visa fler Forell näringsinfo

Relaterade typer av Fisk:

Guldmakrill
Tilapia
Grillad Fisk
Ugnsbakad Fisk
Fisk
Ugnsbakad eller Halstrad Lax
  Visa fler Fisk näringsinfo

Se även:

Ugnsbakad eller Halstrad Krabba
Rostbiff (Trimmad till 0 Cm Fett, Kokt, Halstrad)
Ugnsbakad eller Halstrad Havskatt
Bacon (Inlagd, Halstrad, Stekt eller Grillat, Kokt)
Ugnsbakad eller Halstrad Flundra
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.