Matdatabas och kaloriräknare  

Vitkål

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
109 kJ
1%
26 kcal
Fett
0,2g
0%
Mättat fett
0,025g
0%
Enkelomättat fett
0,014g
Fleromättat fett
0,093g
Kolhydrater
5,31g
2%
Socker
1,1g
1%
Fiber
2,5g
Protein
1,33g
3%
Salt
0,3g
5%
Kolestrol
0mg
Kalium
459mg
23%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 11 maj 20 08:56
1%
av RDI*
(26 kal)
1% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (75%)
 
Fett (6%)
 
Protein (19%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
26
Fett
0,2g
Kolh.
5,31g
Prot
1,33g
Det finns 26 kalorier i Vitkål (100 g).
Kalorifördelning: 6% fett, 75% kolh., 19% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 stort blad 9
1 portion (45 g) 12
1 kopp, strimlad 18
100 g 26

Relaterade typer av Kål:

Rödkål
Kål
Kimchi
Salladskål
Savoykål
  Visa fler Kål näringsinfo

Relaterade typer av Grönsaker:

Lökar
Röda Tomater
Svamp
Spenat
Morötter
Sallad
  Visa fler Grönsaker näringsinfo

Se även:

Du sökte efter Vitkål. Menade du:
Garant Strimlad Vitkål
Livsmedelsverket Vitkål
Kålsallad eller Vitkålsallad med Dressing
Vitkålsgratäng
Vitkålssoppa
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Felix Moroccan Grilled Cheese Bowl
Favorit Skivad Smörgåsgurka
ICA Svenska Rotfrukter
ICA Bulgur Grönsaksmix
Culinea Vegetable Nuggets
Garant Hackad Spenat


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.