Matdatabas och kaloriräknare  

Anamma

Formbar Färs av Ärta

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
703 kJ
8%
168 kcal
Fett
9,20g
13%
Mättat fett
0,900g
5%
Kolhydrater
5,90g
2%
Socker
1,30g
1%
Fiber
4,2g
Protein
14,00g
28%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 29 jul 20 06:08
8%
av RDI*
(168 kal)
8% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (15%)
 
Fett (51%)
 
Protein (34%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
168
Fett
9,2g
Kolh.
5,9g
Prot
14g
Det finns 168 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 51% fett, 15% kolh., 34% prot.

Relaterade Livsmedel utan Kött från Anamma:

Vegobullar av Ärta
Vegofärs
Formbar Färs
Chili och Ingefära Strimlor
Vegobolognese
Vegopirog
  Visa fler AnammaLivsmedel utan Kött produkter

Fler produkter från Anamma:

Baljväxtfärs
Vegopaj Ost- & Skinksmak
Vegopirog
Vegokebab Pizza
Vegopaj Mexicana
  Visa alla Anamma produkter

Andra typer av Livsmedel utan Kött:

Korv utan Kött
Vegetarisk Hamburgare utan Kött
Köttbullar utan Kött
Bacon utan Kött
  Visa fler Livsmedel utan Kött näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Oumph Be*F Style Chunk
Oumph Korean BBQ Drums
Edgy Veggie Seitan Block
Oumph Pulled BBQ Chunks
Peas of Heaven Nuggets
Oumph Ch*cken Style Fillet


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.