Matdatabas och kaloriräknare  

Arla

Keso Mellanmål Cashewnöt, Ananas, Apelsin & Papaya

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
556 kJ
7%
133 kcal
Fett
4,30g
6%
Mättat fett
1,400g
7%
Kolhydrater
11,00g
4%
Socker
7,80g
9%
Protein
13,00g
26%
Salt
0,70g
12%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 28 jul 23 05:01
7%
av RDI*
(133 kal)
7% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (32%)
 
Fett (29%)
 
Protein (39%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
133
Fett
4,3g
Kolh.
11g
Prot
13g
Det finns 133 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 29% fett, 33% kolh., 39% prot.

Relaterade Färskost från Arla:

Protein Keso
Keso Hummus
Superminikeso
Keso Mexican Salsa
Naturell Eko Färskost
Färskost
  Visa fler ArlaFärskost produkter

Fler produkter från Arla:

Jörd Barista
Protein Hazelnut Latte BCAA Pudding
Jörd
Protein Salted Caramel BCAA Pudding
Iskaffe Hazelnut
  Visa alla Arla produkter

Andra typer av Färskost:

Keso
Keso (med Låg Fetthalt 1% Mjölkfett)
Keso med Frukt
Keso (Fettfri)
Keso (med Låg Fetthalt 2% Mjölkfett)
  Visa fler Färskost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Lidl Färskost Naturell
Yayla Labne
Milbona Soft Cheese High Protein
Granarolo Mozzarella
Mlekpol Twarog Chudy
Arla Färskost Jalapeño


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.