Matdatabas och kaloriräknare  

Barilla

Penne Rigate

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1502 kJ
18%
359 kcal
Fett
2,00g
3%
Mättat fett
0,300g
2%
Kolhydrater
71,00g
27%
Socker
3,50g
4%
Fiber
3,0g
Protein
13,00g
26%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 24 feb 24 12:11
18%
av RDI*
(359 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (80%)
 
Fett (5%)
 
Protein (15%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
359
Fett
2g
Kolh.
71g
Prot
13g
Det finns 359 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 5% fett, 80% kolh., 15% prot.

Relaterade Pasta från Barilla:

Casarecce di Ceci
Collezione
Penne Di Lenticchie Rosse
Tortiglioni
Mezze Penne Tricolore
Tagliatelle Paglia E Fieno
  Visa fler BarillaPasta produkter

Fler produkter från Barilla:

Glutenfria Lasagneplattor
Fullkorn Integrale
Spaghettini N.3
Tortellini Formaggi
  Visa alla Barilla produkter

Andra typer av Pasta:

Makaroner
Spaghetti
Fullkornsvete Spaghetti
Lasagne med Kött
Pasta med Köttfärssås
Pasta med Tomatsås utan Kött
  Visa fler Pasta näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Garant Fullkornspasta
Garant Trottole All’Uovo
ICA Selection Mafalde Corte
Coop Fusilli Lax & Spenat
ICA Pastakopp Arrabbiata
ICA Glutenfri Tagliatelle


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.