Matdatabas och kaloriräknare  

Coop

Kokt Skinka Tunna Skivor

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
377 kJ
5%
90 kcal
Fett
1,00g
1%
Mättat fett
0,300g
2%
Kolhydrater
0,90g
0%
Socker
0,50g
1%
Protein
19,00g
38%
Salt
2,50g
42%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 25 jan 22 01:00
4%
av RDI*
(90 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (4%)
 
Fett (10%)
 
Protein (86%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
90
Fett
1g
Kolh.
0,9g
Prot
19g
Det finns 90 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 10% fett, 4% kolh., 86% prot.

Relaterade Skinka från Coop:

Lufttorkad Prosciutto
Strimlad Rökt Skinka
Kokt Skinka
Ost & Skinkpaj
Extrarökt Skinka
Kassler
  Visa fler CoopSkinka produkter

Fler produkter från Coop:

Till Allt Sås
Riven Kokos
Persikohalvor
Glutenfri Penne
Nötmix Naturell
  Visa alla Coop produkter

Andra typer av Skinka:

Malen Skinka
Delikatesskivad Skinka
Skivad Skinka (Vanlig, Ca. 11% Fett)
Hackad Skinka
Färsk Skinka
Skivad Skinka (Extra Mager)
  Visa fler Skinka näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Grandiosa Vinnande Väsuviå
Prime Patrol Pytt i Panna
Eldorado Veganska Skivor Rökt Smak
Hemgården Griljerad Julskinka
Nyhléns Hugosons Kokt Julskinka
Espresso House Toast Ost & Skinka


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.