Matdatabas och kaloriräknare  

Eriks såser

Bearnaise Rosé

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
2510 kJ
30%
600 kcal
Fett
65,42g
93%
Mättat fett
4,960g
25%
Kolhydrater
3,37g
1%
Socker
0,07g
0%
Protein
1,51g
3%
Salt
3,92g
65%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Ytterligare beskrivning / noteringar:
Bearnaise Rosé
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 22 maj 15 11:28
30%
av RDI*
(600 kal)
30% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (2%)
 
Fett (97%)
 
Protein (1%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
600
Fett
65,42g
Kolh.
3,37g
Prot
1,51g
Det finns 600 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 97% fett, 2% kolh., 1% prot.

Relaterade Såser från Eriks såser:

Fransk Vitlöksdressing
Caesardressing
Parmesansås
Bearnaise Tryffel
Hovmästarsås
Sweet Chipotle BBQ
  Visa fler Eriks såserSåser produkter

Fler produkter från Eriks såser:

Bearnaise Provencale
Romsås
Sås Västerbottensost
Remoulade
Aioli
  Visa alla Eriks såser produkter

Andra typer av Såser:

Salsa
Sojasås
Äppelmos
Ketchup
Olivolja
Majonnäs
  Visa fler Såser näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Hellmanns Garlic & Herb Sauce
Kania Champinjonsoppa med Grädde
Burger King Senap
Burger King Big King Sås
Blue Dragon Oyster & Spring Onion Wok Sauce
Lohmanders Mango & Ingefära


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.