Matdatabas och kaloriräknare  

Eriks såser

Bearnaisesås

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
3012 kJ
36%
720 kcal
Fett
80,63g
115%
Mättat fett
6,000g
30%
Kolhydrater
0,31g
0%
Socker
0,00g
0%
Protein
1,36g
3%
Salt
0,90g
15%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 09 dec 23 01:03
36%
av RDI*
(720 kal)
36% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (99%)
 
Protein (1%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
720
Fett
80,63g
Kolh.
0,31g
Prot
1,36g
Det finns 720 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 99% fett, 0% kolh., 1% prot.

Relaterade Sås från Eriks såser:

Sås Västerbottensost
Aioli Lime
Chili Bearnaise
Aioli
Bearnaise Tryffel
Mango-Chilisås
  Visa fler Eriks såserSås produkter

Relaterade Såser från Eriks såser:

Hovmästarsås
Bearnaise Rosé
Caesardressing

Andra typer av Sås:

Nötkött- eller Köttsås
Korvsås
Biffsås (Konserverad)
Brunsås
Kalkonsås (Konserverad)
Kycklingsås (Konserverad)
  Visa fler Sås näringsinfo

Andra typer av Såser:

Salsa
Ketchup
Majonnäs
Äppelmos
Olivolja
Sojasås
  Visa fler Såser näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Burger King Chili Cheese Sås
Abba Citronsås
ICA Örtdressing
Texas Longhorn BBQ Sauce Sweet & Spicy
Lohmanders Mango & Ingefära
ICA Rödvinssås


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.