Matdatabas och kaloriräknare  

Fontana

Svarta Oliver

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
510 kJ
6%
122 kcal
Fett
13,20g
19%
Mättat fett
2,200g
11%
Kolhydrater
0,00g
0%
Socker
0,00g
0%
Fiber
0,0g
Protein
0,50g
1%
Salt
0,01g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 05 nov 12 05:33
6%
av RDI*
(122 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (98%)
 
Protein (2%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
122
Fett
13,2g
Kolh.
0g
Prot
0,5g
Det finns 122 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 98% fett, 0% kolh., 2% prot.

Relaterade Oliver från Fontana:

Olivmix
Kalamata Oliver
Tapenade
Snacksoliver Vitlök
Ekologiska Snacks Oliver
Gröna Oliver Vitlök
  Visa fler FontanaOliver produkter

Fler produkter från Fontana:

Fetaost av 100% Fårmjölk
Ananasjuice
Hummus Jalapeño
Grekisk Salladsost
Htipiti Fetaoströra
  Visa alla Fontana produkter

Andra typer av Oliver:

Gröna Oliver (Inlagd, i Burk eller Glasflaska)
Fyllda Gröna Oliver
Svarta Oliver
Gröna Oliver
Oliver
  Visa fler Oliver näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Fontana Snacksoliver Vitlök
Fontana Olivmix utan Kärnor
Zeta Snack Oliver Grekisk Mix
Ridderheims Queenoliver I Örtmarinad
ICA I Love Eco Kalamataoliver
Fontana Tapenade


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.