Matdatabas och kaloriräknare  

Fresh Food

Mango- & Currydressing

Näringsvärden
Portions storlek
100 ml
per portion
% RI*
Energi
1632 kJ
20%
390 kcal
Fett
36,00g
51%
Mättat fett
2,700g
14%
Kolhydrater
15,00g
6%
Socker
14,00g
16%
Fiber
0,0g
Protein
0,60g
1%
Salt
2,25g
38%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 01 apr 19 08:00
20%
av RDI*
(390 kal)
20% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (15%)
 
Fett (84%)
 
Protein (1%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
390
Fett
36g
Kolh.
15g
Prot
0,6g
Det finns 390 kalorier i 100 ml.
Kalorifördelning: 84% fett, 16% kolh., 1% prot.

Relaterade Salladsdressing från Fresh Food:

Rhode Island Dressing

Fler produkter från Fresh Food:

Vinaigrette
Grönsallad Ceasar
Baguette Köttbullar
Sandwich Skagen och Ägg
Caesar Wrap
  Visa alla Fresh Food produkter

Andra typer av Salladsdressing:

Ranch-Salladsdressing (Fettsnål)
Ranch-Salladsdressing
Fransk Salladsdressing
Italiensk Salladsdressing
Caesarsalladsdressing
Kalorifattig Salladsdressing
  Visa fler Salladsdressing näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 ml
 

Nyligen äten mat:

Monte Castello Salladsdressing Thousand Island
Felix Rhode Island Dressing
Kikkoman Ponzu
Rydbergs TACO Lime Avokado
Hellmanns Honey & Mustard Salad Dressing
ICA Het Räkröra


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.