Matdatabas och kaloriräknare  

Friggs

Knäckebröd Äpple & Kanel

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1674 kJ
20%
400 kcal
Fett
7,10g
10%
Mättat fett
0,700g
4%
Kolhydrater
68,00g
26%
Socker
12,80g
14%
Fiber
5,0g
Protein
11,00g
22%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 07 aug 19 02:15
20%
av RDI*
(400 kal)
20% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (71%)
 
Fett (17%)
 
Protein (12%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
400
Fett
7,1g
Kolh.
68g
Prot
11g
Det finns 400 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 17% fett, 72% kolh., 12% prot.

Relaterade Knäckebröd från Friggs:

Knäcke Spenat och Svart Sesamfrö
Knäckebröd Flerkorn & Havssalt
Linser och Havssalt
Majskakor Chiafrö & Havssaltbin
Majskakor
Amarantfrö & Örtsalt
  Visa fler FriggsKnäckebröd produkter

Fler produkter från Friggs:

Corn & Green Pea Snack Pesto
Majskakor Chili Cheese
Majskakor Spenat & Grönkål
Riskakor Fresh Island
Riskaka Popcorn
  Visa alla Friggs produkter

Andra typer av Knäckebröd:

Knäckebröd
  Visa fler Knäckebröd näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Leksandsbröd Fröknäckesnacks med Ramslök och Havssalt
Änglamark Knäckebröd
Wasa Knäckebröd
Coop Tunt Knäcke Sesam
Wasa Frukost (100g)
Semper Powerknäcke


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.