Matdatabas och kaloriräknare  

Garant

Ekologiska Pintobönor

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
343 kJ
4%
82 kcal
Fett
0,00g
0%
Mättat fett
0,000g
0%
Kolhydrater
10,00g
4%
Socker
0,50g
1%
Fiber
5,0g
Protein
7,10g
14%
Salt
0,53g
9%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 12 sep 21 05:42
4%
av RDI*
(82 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (58%)
 
Fett (0%)
 
Protein (42%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
82
Fett
0g
Kolh.
10g
Prot
7,1g
Det finns 82 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 0% fett, 58% kolh., 42% prot.

Relaterade Bönor från Garant:

Vego Nuggets
Bazar Hotpot
Vita Bönor i Tomatsås
Svarta Bönor
Ekologiska Cannellinibönor
Vaxbönor
  Visa fler GarantBönor produkter

Fler produkter från Garant:

Pan Pizza Vesuvio
Ekologiska Katrinplommon
Smal Chorizo
Smakrik Tryffelkorv
Tacosås Stark
  Visa alla Garant produkter

Andra typer av Bönor:

Gröna Trädgårdsbönor
Svarta Bönor
Väl Tillagade Bönor (Burk)
Bruna Bönor
Röda Bönor (Konserverad)
Gröna Strängbönor
  Visa fler Bönor näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Garant Ekologiska Cannellinibönor
Garant Vego Nuggets
ICA Basic Röda Linser
Borgens Bönor i Chilisås
Kung Markatta Mungbönor
Zeta Italiensk Tomatsås med Vita Bönor


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.