Matdatabas och kaloriräknare  

Garant

Salladsmix Rättika & Tatsoi

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
84 kJ
1%
20 kcal
Fett
0,50g
1%
Mättat fett
0,500g
3%
Kolhydrater
2,90g
1%
Socker
0,50g
1%
Fiber
2,2g
Protein
1,80g
4%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 17 jun 18 01:01
1%
av RDI*
(20 kal)
1% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (50%)
 
Fett (19%)
 
Protein (31%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
20
Fett
0,5g
Kolh.
2,9g
Prot
1,8g
Det finns 20 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 19% fett, 50% kolh., 31% prot.

Relaterade Sallad från Garant:

Rödbeta & Röd Mangold
Ekologisk Småbladsmix
Blandsallad
Raw Slaw Sallad
Finbladig Babyspenat
Salladsmix Rädisa & Gul Morot

Fler produkter från Garant:

Rotfruktsgratäng
Mango & Currysås
Spicy Korean Veggie Bowl
Fond Kalv
Ekologisk Tofu
  Visa alla Garant produkter

Andra typer av Sallad:

Isbergssallad (Inkluderar Crisphead Typer)
Ruccola Sallad
Grönabladsallad
Blandad Sallad
Cos eller Romansallad
Sallad
  Visa fler Sallad näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Green Deli Grainbowl Varmrökt Lax
Vidinge Chevresallad
Green Hill Ceasarsallad
Garant Blandsallad
1001 Delights Brown Rice Chips Hummus
Green Deli Hummus & Kyckling


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2023 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.