Matdatabas och kaloriräknare  

Garant

Tonfisk med Kidneybönor, Majs, Kikärtor & Röd Paprika

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
745 kJ
9%
178 kcal
Fett
8,30g
12%
Mättat fett
1,000g
5%
Kolhydrater
10,00g
4%
Socker
0,40g
0%
Fiber
0,0g
Protein
16,00g
32%
Salt
2,50g
42%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 21 jun 20 06:00
9%
av RDI*
(178 kal)
9% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (22%)
 
Fett (42%)
 
Protein (36%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
178
Fett
8,3g
Kolh.
10g
Prot
16g
Det finns 178 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 42% fett, 22% kolh., 36% prot.

Relaterade Tonfisk från Garant:

Tonfisk i Vatten
Tonfisk i Solrosolja

Fler produkter från Garant:

Pan Pizza Vesuvio
Ekologiska Katrinplommon
Smal Chorizo
Smakrik Tryffelkorv
Tacosås Stark
  Visa alla Garant produkter

Andra typer av Tonfisk:

Tonfisk i Olja (på Burk)
Gulfenad Tonfisk
Vit Tonfisk (Avrunnen, i Vatten, Konserverad)
Ugnsbakad eller Halstrad Tonfisk
Tonfisk i Vatten (Konserverad)
  Visa fler Tonfisk näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Nixe Tuna Chunks Natural
Coop Tonfiskbitar i Solrosolja
Food Collective Tuna Pepper Sauce Wrap
Kullagårdens Tonfisk Bitar i Tomatsås
Coop Tonfiskbitar i Vatten
Nixe Tonfisk


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.