Matdatabas och kaloriräknare  

Hatting

Kardemummafläta

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1297 kJ
16%
310 kcal
Fett
9,10g
13%
Mättat fett
3,600g
18%
Kolhydrater
50,00g
19%
Socker
18,00g
20%
Fiber
2,0g
Protein
6,50g
13%
Salt
0,63g
11%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 03 sep 20 03:59
16%
av RDI*
(310 kal)
16% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (65%)
 
Fett (27%)
 
Protein (8%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
310
Fett
9,1g
Kolh.
50g
Prot
6,5g
Det finns 310 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 27% fett, 65% kolh., 8% prot.

Relaterade Bullar från Hatting:

Semlebullar
Bröd
Frukt God
Chiabröd
Danske Rundstykker
Frukostbulle
  Visa fler HattingBullar produkter

Relaterade Bröd från Hatting:

Frö Stund
Råg Bitar
Havre God
Rågbitar Soft
Chia God Fiberrikt
Havre Rund
  Visa fler HattingBröd produkter

Andra typer av Bullar:

Söt Kanelbulle med Glasyr
Söt Kanelbulle
Korv- eller Hamburgebröd
  Visa fler Bullar näringsinfo

Andra typer av Bröd:

Blandvetebröd
Surdegsbröd
Rågbröd
Vitt Bröd
Fullkornsbröd
Brödbulle
  Visa fler Bröd näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Kvarnvingen Paradox
Bonjour Sportbaguette
Coop Bageri Tunnbröd
Clean Eating Knäckebröd Rosmarin
Pågen Tranbärslycka
Favorit Brioche Hamburgerbröd


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2023 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.