Matdatabas och kaloriräknare  

Hemglass

Sundborn After Dinner

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
879 kJ
11%
210 kcal
Fett
9,50g
14%
Mättat fett
4,300g
22%
Kolhydrater
28,00g
11%
Socker
26,00g
29%
Protein
2,60g
5%
Salt
0,10g
2%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 07 jul 21 01:24
10%
av RDI*
(210 kal)
10% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (54%)
 
Fett (41%)
 
Protein (5%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
210
Fett
9,5g
Kolh.
28g
Prot
2,6g
Det finns 210 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 41% fett, 54% kolh., 5% prot.

Relaterade Glass från Hemglass:

Knäckstrut
Sandwich Kladdkaka
Rockbåt
Citronstrut
Saltkolabåt
Favorit Strut
  Visa fler HemglassGlass produkter

Relaterade Choklad från Hemglass:

Trippel Choklad

Andra typer av Glass:

Glass
Lätt Vaniljglass
Vanilj Glass
Jordgubbsglassar
Fyllig Chokladglass
Choklad Glassar
  Visa fler Glass näringsinfo

Andra typer av Choklad:

Vitchoklad-Godis
Halvsött Chokladgodis
Söt eller Mörk Choklad
Mjölkchoklad-Godis
Choklad Bitar
  Visa fler Choklad näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Triumf Glass Gräddglass Churros
Lohilo Exotic
SIA Glass Glass Mjölkchoklad
GB Glace Magnum Sunlover
Hemglass Favorit Strut
Hemglass Mega Hit Cookie


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.