Matdatabas och kaloriräknare  

ICA Basic

Edamerost

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1297 kJ
16%
310 kcal
Fett
24,00g
34%
Mättat fett
16,000g
80%
Kolhydrater
0,00g
0%
Socker
0,00g
0%
Protein
25,00g
50%
Salt
1,80g
30%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 20 mar 21 04:00
16%
av RDI*
(310 kal)
16% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (68%)
 
Protein (32%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
310
Fett
24g
Kolh.
0g
Prot
25g
Det finns 310 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 68% fett, 0% kolh., 32% prot.

Relaterade Ost från ICA Basic:

Tärnad Salladsost i Olja
Cream Cheese
Riven Ost
Emmentaler i Skivor
Sandwich Tomat och Mozzarella
Goudaost
  Visa fler ICA BasicOst produkter

Fler produkter från ICA Basic:

Kikärtor
Chips Saltade
Pesto
Tofu Rökt
Bredbart Margarin
  Visa alla ICA Basic produkter

Andra typer av Ost:

Schweizisk Ost
Colby Jack Ost
Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Cheddarost
Amerikansk Ost
Provolone Ost
  Visa fler Ost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Max Chili Cheese - Stor (6 St)
McDonald's Chili Cheese Tops (7 packs)
Italiamo Melanzane Alla Parmigiana
Espresso House Toast Ost & Skinka
Subway Veggies & Cheese Toasty
Granarolo High Protein Mozzarella


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.