Matdatabas och kaloriräknare  

ICA

Makrillfilé i Tomatsås

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
795 kJ
10%
190 kcal
Fett
14,00g
20%
Mättat fett
2,600g
13%
Kolhydrater
3,90g
2%
Socker
3,20g
4%
Protein
12,00g
24%
Salt
0,90g
15%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 28 mar 22 11:16
10%
av RDI*
(190 kal)
10% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (9%)
 
Fett (66%)
 
Protein (25%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

ICA Makrillfilé i Tomatsås
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
190
Fett
14g
Kolh.
3,9g
Prot
12g
Det finns 190 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 66% fett, 8% kolh., 25% prot.

Relaterade Fisk från ICA:

Varmrökt Lax Citron
Varmrökt Lax Toscana
Fiskbullar i Buljong
Fiskpinnar Glutenfria
Tonfisk Filébitar i Buljong
Alaska Pollock
  Visa fler ICAFisk produkter

Fler produkter från ICA:

Grytbitar av Gris
Klassisk Wokmix
Hushållsfärs
Buffelmozarella
Pinsa
  Visa alla ICA produkter

Andra typer av Fisk:

Tilapia
Ugnsbakad Fisk
Grillad Fisk
Fisk
Ugnsbakad eller Halstrad Lax
Guldmakrill
  Visa fler Fisk näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Planets pride Regnbågslax
Royal Greenland Liten Grönländsk Hälleflundra
ICA Fish Nuggets
Planets pride Salmon Schnitzel
Dafgårds Fiskgryta Vinga Fyr
Bornholms Fiskbullar i Dillsås


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.