Matdatabas och kaloriräknare  

ICA

Pastasås Mild Ost

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
586 kJ
7%
140 kcal
Fett
12,00g
17%
Mättat fett
8,200g
41%
Kolhydrater
5,00g
2%
Socker
4,30g
5%
Protein
4,20g
8%
Salt
3,00g
50%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 02 sep 19 12:30
7%
av RDI*
(140 kal)
7% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (13%)
 
Fett (75%)
 
Protein (12%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
140
Fett
12g
Kolh.
5g
Prot
4,2g
Det finns 140 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 75% fett, 14% kolh., 12% prot.

Relaterade Sås från ICA:

Chilisås Osötad
Thousand Island Dressing
Remouladsås
Lätt Creme Fraiche
Hummerfond
Hollandaisesås
  Visa fler ICASås produkter

Relaterade Såser från ICA:

Stark Senap Finmalen
Bearnaise Chili
Aioli Med Vitlök
Rödvinssås
Brunsås
Fond Kyckling

Andra typer av Sås:

Kalkonsås (Konserverad)
Korvsås
Brunsås
Biffsås (Konserverad)
Nötkött- eller Köttsås
Kycklingsås (Konserverad)
  Visa fler Sås näringsinfo

Andra typer av Såser:

Majonnäs
Salsa
Äppelmos
Sojasås
Olivolja
Ketchup
  Visa fler Såser näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

ICA Örtdressing
Hellmanns Garlic & Herb Sauce
Lohmanders Hamburgerdressing
Abba Citronsås
ICA Vit Kebabsås
ICA Rödvinssås


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.