Matdatabas och kaloriräknare  

Jakobsdals

Kalvkorv

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
711 kJ
9%
170 kcal
Fett
11,00g
16%
Mättat fett
-
Kolhydrater
4,10g
2%
Socker
0,00g
0%
Protein
13,00g
26%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 09 sep 21 04:18
8%
av RDI*
(170 kal)
8% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (10%)
 
Fett (59%)
 
Protein (31%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
170
Fett
11g
Kolh.
4,1g
Prot
13g
Det finns 170 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 59% fett, 10% kolh., 31% prot.

Relaterade Skinka från Jakobsdals:

Bror Jakobs Rökta Skinka
Rökt Bog
Julskinka
Bror Jakobs Pepparskinka
Kallrökt Skinka
Kokt Saltrulle
  Visa fler JakobsdalsSkinka produkter

Fler produkter från Jakobsdals:

Senapsgriljerad Kyckling
Bakad Pastej
Fänkålssalami
Lättrökta Julkyckling
Grillad Pastrami
  Visa alla Jakobsdals produkter

Andra typer av Skinka:

Skivad Skinka (Extra Mager)
Skivad Skinka (Vanlig, Ca. 11% Fett)
Malen Skinka
Hackad Skinka
Delikatesskivad Skinka
Färsk Skinka
  Visa fler Skinka näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Scan Bresaola
Scan Julskinka Gourmet
MATRIKET Rökt Skinka
Hemgården Griljerad Julskinka
Eldorado Veganska Skivor Rökt Smak
Brödernas Svea Långkokt Skinka


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.