Matdatabas och kaloriräknare  

Knorr

Grönsaksbuljong

Näringsvärden
Portions storlek
100 ml
per portion
% RI*
Energi
1410 kJ
17%
337 kcal
Fett
26,00g
37%
Mättat fett
18,000g
90%
Kolhydrater
21,00g
8%
Socker
6,30g
7%
Fiber
1,4g
Protein
4,70g
9%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 24 jan 21 09:00
17%
av RDI*
(337 kal)
17% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (25%)
 
Fett (69%)
 
Protein (6%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
337
Fett
26g
Kolh.
21g
Prot
4,7g
Det finns 337 kalorier i 100 ml.
Kalorifördelning: 69% fett, 25% kolh., 6% prot.

Relaterade Buljong från Knorr:

Rich Vegetable Vegan Fond
Grönsaksbuljongtärning
Kalvbuljong
Fond Du Chef Vegetable
Grönsaksbuljong
Buljongtärning Höns
  Visa fler KnorrBuljong produkter

Fler produkter från Knorr:

Noodles Cheese And Herbs
Pasta Snack Pot Mac & Cheese
Wholegrain Pasta Pot Spinach And Cheese
Potatiskrydda
Rice Snack Pot Risotto With Chicken
  Visa alla Knorr produkter

Andra typer av Buljong:

Kycklingbuljong, Spad eller Consommé
Kycklingbuljong
Köttbuljong
  Visa fler Buljong näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 ml
 

Nyligen äten mat:

Kung Markatta Umamibuljong
Garant Grönsaksfond
ICA Asia Ramen Buljong
Bong Köttbuljong
Touch of taste Oxfond
Ledins Grönsaksbuljong


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.