Matdatabas och kaloriräknare  

Knorr

Mörk Oxbuljong

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1134 kJ
14%
271 kcal
Fett
19,00g
27%
Mättat fett
13,000g
65%
Kolhydrater
14,00g
5%
Socker
1,00g
1%
Fiber
0,5g
Protein
12,00g
24%
Salt
50,70g
845%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 05 aug 21 11:42
14%
av RDI*
(271 kal)
14% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (21%)
 
Fett (62%)
 
Protein (17%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
271
Fett
19g
Kolh.
14g
Prot
12g
Det finns 271 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 62% fett, 20% kolh., 17% prot.

Relaterade Buljong från Knorr:

Hönsbuljong
Fond Du Chef Vegetable
Grönsaksbuljongtärning
Fond Du Chef Beef
Köttbuljong
Dressingmix Vitlök
  Visa fler KnorrBuljong produkter

Fler produkter från Knorr:

Noodles Cheese And Herbs
Pasta Snack Pot Mac & Cheese
Wholegrain Pasta Pot Spinach And Cheese
Potatiskrydda
Rice Snack Pot Risotto With Chicken
  Visa alla Knorr produkter

Andra typer av Buljong:

Kycklingbuljong, Spad eller Consommé
Köttbuljong
Kycklingbuljong
  Visa fler Buljong näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Eldorado Kycklingbuljong
Lecora Grytdopp
Renée Voltaire Veggiebuljong
ICA I Love Eco Ekologisk Köttbuljong
Coop Tonfiskbitar i Grönsaksbuljong
Kung Markatta Umamibuljong


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.