Matdatabas och kaloriräknare  

Milbona

Tex Mex Cheese Mix

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1490 kJ
18%
356 kcal
Fett
26,80g
38%
Mättat fett
17,400g
87%
Kolhydrater
2,00g
1%
Socker
0,10g
0%
Protein
26,00g
52%
Salt
1,50g
25%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 18 mar 22 01:42
18%
av RDI*
(356 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (3%)
 
Fett (68%)
 
Protein (29%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
356
Fett
26,8g
Kolh.
2g
Prot
26g
Det finns 356 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 68% fett, 2% kolh., 29% prot.

Relaterade Ost från Milbona:

Blu Fou
Brie de Nangis
Gräddost
Whipped Soft Cheese Garlic & Herb
Salad Cheese In Brine
Soft Cheese Slices with Mozzarella
  Visa fler MilbonaOst produkter

Fler produkter från Milbona:

Kefir Jordgubb
Mozzarella Grated
High Protein Coconut
High Protein Drink Chocolate
Mini Mozzarella
  Visa alla Milbona produkter

Andra typer av Ost:

Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Cheddarost
Amerikansk Ost
Colby Jack Ost
Provolone Ost
Schweizisk Ost
  Visa fler Ost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Garant Prästost 17%
Italiamo Melanzane Alla Parmigiana
Burger King Halloumi
Subway Ost
Burger King Cheese
McDonald's Chili Cheese Tops (7 packs)


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.