Matdatabas och kaloriräknare  

Monte Castello

Fusilli

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1506 kJ
18%
360 kcal
Fett
1,90g
3%
Mättat fett
0,300g
2%
Kolhydrater
72,00g
28%
Socker
3,30g
4%
Fiber
4,1g
Protein
11,40g
23%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 14 apr 24 01:04
18%
av RDI*
(360 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (82%)
 
Fett (5%)
 
Protein (13%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
360
Fett
1,9g
Kolh.
72g
Prot
11,4g
Det finns 360 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 5% fett, 82% kolh., 13% prot.

Relaterade Pasta från Monte Castello:

Pesto Alla Genovese
Köttfärssås
Medelhavspasta
Mon Gnocchi
Penne Rigate
Gnocchi
  Visa fler Monte CastelloPasta produkter

Fler produkter från Monte Castello:

Makaroner
Lasagnesås
Pomodori Secchi
Salladsdressing Thousand Island
Vegetarisk Ravioli
  Visa alla Monte Castello produkter

Andra typer av Pasta:

Pasta med Tomatsås utan Kött
Spaghetti
Makaroner
Pasta med Köttfärssås
Lasagne med Kött
Fullkornsvete Spaghetti
  Visa fler Pasta näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Redo Lasagnette Bolognese
ICA Pastakopp Arrabbiata
Coop Glutenfri Penne
Dafgårds Italienska Kalvfärsbiffar
Zeta Rigatini Quadri
Italiamo Casoncelli


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.