Matdatabas och kaloriräknare  

Monte Castello

Penne Rigate

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1506 kJ
18%
360 kcal
Fett
1,90g
3%
Mättat fett
0,300g
2%
Kolhydrater
72,00g
28%
Socker
3,30g
4%
Fiber
4,1g
Protein
11,00g
22%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 08 sep 16 09:52
18%
av RDI*
(360 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (82%)
 
Fett (5%)
 
Protein (13%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
360
Fett
1,9g
Kolh.
72g
Prot
11g
Det finns 360 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 5% fett, 82% kolh., 13% prot.

Relaterade Pasta från Monte Castello:

Mon Gnocchi
Gnocchi
Pesto Alla Genovese
Fusilli
Medelhavspasta
Köttfärssås
  Visa fler Monte CastelloPasta produkter

Fler produkter från Monte Castello:

Makaroner
Lasagnesås
Pomodori Secchi
Salladsdressing Thousand Island
Vegetarisk Ravioli
  Visa alla Monte Castello produkter

Andra typer av Pasta:

Fullkornsvete Spaghetti
Pasta med Köttfärssås
Pasta med Tomatsås utan Kött
Makaroner
Lasagne med Kött
Spaghetti
  Visa fler Pasta näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Italiamo Casoncelli
Garant Trottole All’Uovo
Redo Lasagnette Bolognese
Dafgårds Italienska Kalvfärsbiffar
Garant Fullkornspasta
CarbZone Proteinpasta


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.