Matdatabas och kaloriräknare  

Oatly

Havremjölk

Näringsvärden
Portions storlek
100 ml
per portion
% RI*
Energi
209 kJ
3%
50 kcal
Fett
1,50g
2%
Mättat fett
0,200g
1%
Kolhydrater
6,60g
3%
Socker
4,10g
5%
Fiber
0,8g
Protein
1,00g
2%
Salt
0,28g
5%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 18 nov 19 10:44
2%
av RDI*
(50 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (60%)
 
Fett (31%)
 
Protein (9%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Oatly Havremjölk
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
50
Fett
1,5g
Kolh.
6,6g
Prot
1g
Det finns 50 kalorier i 100 ml.
Kalorifördelning: 31% fett, 60% kolh., 9% prot.

Relaterade Havre från Oatly:

Natural Energy Strawberry Elderflower
Havredryck Apelsin & Mango
Imat 13%
Imat 7%
Imat Fraiche
Natural Energy
  Visa fler OatlyHavre produkter

Fler produkter från Oatly:

Havredryck Vanilj
Imat
Påmackan Naturell
Glass Hazelnut Swirl
Salted Caramel Ice Cream
  Visa alla Oatly produkter

Andra typer av Havre:

Havre Flingor (Snabblösta, Torkade, Berikade)
Havre Flingor (utan Salt, Tillagade med Vatten, ej Smaksatta)
Havre
  Visa fler Havre näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 ml
 

Nyligen äten mat:

Alpro Oat No Sugars
Espresso House Overnight Oats Kakao
Garant Havregröt Äpple & Kanel
IKEA Hjälteroll
Delicato Havrecocos
Polarbröd Rågkaka Plus Fullkorn


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.